Home arrow Bedrijf

Bedrijf
Bola TriGlass is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich voornamelijk beweegt op de markt voor speciale versterkingsmaterialen voor de GVK industrie. Het bedrijf is opgericht om aan de alsmaar groeiende vraag naar speciale versterkingsmaterialen te kunnen voldoen. De expertise richt zich vooral op een 3 dimensionaal geweven sandwich versterkingsmateriaal uit E-Glas garens. De weeftechniek is gebaseerd op de aloude techniek van het velours weven.

De garens worden betrokken van een van de grootste garenproducenten ter wereld en worden geproduceerd in Europa. Het 3D-weefsel zelf wordt eveneens in een Europese productieplant vervaardigd. Het weefsel is dus volledig van Europese oorsprong. Bola TriGlass is gevestigd in een omgeving die behoort tot een van de economisch snelst expanderende gebieden van Nederland, namelijk Brabant. De hoofdvestiging bevindt zich in Helmond. Vandaar uit worden alle relaties over de hele wereld met advies bijgestaan.

Door onze kosten te beheersen in alle aspecten van de productie zijn we bovendien ook prijstechnisch nog eens een heel interessante partner voor u. Daarnaast zijn we u bij de ontwikkeling van uw toepassing met al onze kennis van weefsel en harsformulering van dienst.

Samen met Bola TriGlass kunnen ook uw wensen vervuld worden. Laat u eens verrassen door een offerte op maat.