Home arrow Techniek

Techniek

Bola TriGlass is uitermate geschikt voor het hand lay-up en spray-up proces: het weefsel kan als kernmateriaal gebruikt worden waarbij de deklagen nog voorzien kunnen worden van extra glasmatten of glasweefsels (nat in nat).

Bereken eerst de benodigde hars hoeveelheid:

  • Voor polyester en phenol: 110% van het doekgewicht.
  • Voor epoxy: 95% van het doekgewicht.

Bola TriGlass kan eventueel adviseren bij de juiste harsformulering. Voor de juiste verwerkingswijze zie het hoofdstuk Verwerking.

Bij juiste verwerking van Bola Triglass kunnen goede laminaat eigenschappen verkregen worden. Op aanvraag kunnen we u richtwaarden voor de warmte- en geluidsisolatie, de buigsterkte, de afschuifsterkte en de stijfheid aangeven. Deze gegevens zijn altijd indicatief: dat wil zeggen dat de eigenschappen afhankelijk zijn van de gebruikte harssoort en formulering, de kwaliteit van het laminaat en de door u toegepaste verwerkingsmethode.

Mocht u genteresseerd zijn in een speciale weefseldikte of constructie: aarzel niet om met ons de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben nog de flexibiliteit om voor u en uw speciale toepassing een maatwerkoplossing te zoeken.